söndag 14 juni 2009

Morsdag och avslutning

Saknar dig så mycket mamma.....

I Torsdags var det Sams skolavslutning och han fick ta i mot en utmärkelse för "Årets Kämpe". Prata om att jag blev stolt men vad jag saknade dig bredvid mig. Vet att du hade varit så glad för hans skull mamma.

På Morsdag var jag, David och Sam uppe hos dig i minneslunden och la rosor, röda rosor som du älskade och dom var från din syster med.
Sen var vi hos mormor och la röda rosor där med.Ni fattas oss så mycket...

Ibland gör det så ont mamma av saknaden till dig att jag knappt får någon luft. Det värker i hela kroppen.
Vill ju ha dig här med oss......Du är så saknad mamma... Älskar dig till månen och tillbaka flera gånger..Ditt barnbarn i minneslunden på morsdag.......
Han saknar sin mormor så mycket!!!!

Pöss i nacken mamma älskar dig!

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  råkade ramla in på din blogg när jag sökte en bild, måste bara säga vilken otroligt och fin relation du och din mamma verkar ha haft, det skär i hjärtat att läsa det du skriver, vissa saker glömmer man bara inte har själv förlorat många som stod mig väldigt nära, man blir inte densamme igen. Jag önskar dig all välmående!
  Kramar från Therese,
  (har en egen blogg om du vill läsa lite glada saker ibland :))
  http://glasflickan.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 2. Hej, ett gammalt inlägg men kanske att du läser nya kommentarer ändå. Miste min mamma 2004 i en hjärtinfarkt och livet känns bra men ändå i svartvitt. Mamma är alltid livsbränslet när det gäller framgångar och motgångar. Allt gott till Dig. Kram Sebastian

  SvaraRadera
 3. Jag förstår hur det känns! Tröstekramar!

  http://minlillamamma.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. http://minlillamamma.blogspot.com/

  SvaraRadera